TwitterFacebookYoutubeRSS

emmonaLa Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses es va plantejar, fa uns mesos, fer un canvi de rumb perquè l'Emmona (15 i 16 de juny) cresqués i es convertís en un referent a nivell europeu, encara que això impliqués excloure's de la Copa FEEC. L'aposta és valenta, però l'organització va camí de superar totes les expectatives sumant patrocinadors, corredors i acompanyants i fent que el poble pugui gaudir d'una prova d'un nivell molt alt.

La prova de la bona feina de la UE i de la bona imatge de la prova és la participació de Núria Picas, guanyadora del món d'ultra maratons de muntanya, que competirà en la modalitat Marató, que s'estrena enguany. En la Marató, en comptes de recórrer els 106 kilòmetres i els 8.300 metres de desnivell positiu i 8.300 de negatiu de la seva germana gran, els corredors i corredores hauran de fer un recorregut de 42 km, 3.900 m de desnivell positiu i 2.750 de desnivell negatiu. Les dues modalitats han estat reconegudes per The North Face® Ultra-Trail du Mont-Blanc®, la primera amb 4 punts i la modalitat Marató amb 1 punt. Com a curiositat, també hi haurà a la prova el ciclista Roberto Heras, que va aconseguir quatre victòries a la Vuelta a España i quatre Titan Desert amb BTT, i que s'estrena a Sant Joan en aquesta modalitat de prova després de deixar el món professional de la bicicleta. Podeu trobar tota la informació sobre els horaris, mapes, allotjaments i notícies d'última hora a www.emmona.cat