TwitterFacebookYoutubeRSS

mésalutLa 5a edició de la jornada de salut de Sant Joan (dissabte 25 de maig) girarà a l'entorn de la relació entre l'estrès i la salut. Com ens afecten els factors físics, biològics, psicològics i socials? Quina reacció tenim o com podem afrontar-los? Són preguntes que respondran el Dr. Ernest Torrell, coordinador del Centre de salut mental d'adults del Ripollès, i la Dra. Isabel Casas, psicòloga de l'Hospital de Campdevànol, durant la conferència central "Estrès i salut: Com ens afecta?".

També hi intervindran el Sr. Josep Trias, director dels serveis territorials del Departament de Salut a Girona, el Dr. Joan Grané, gerent de l'Hospital de Campdevànol, i Ramon Roqué, alcalde de Sant Joan de les Abadesses. La conferència es farà a les 19 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

A més d'aquest acte central, a les 10 del matí es farà l'activitat Caminant fem salut!, una caminada popular entre l'Alberg Rural Ruta del Ferro i la cooperativa SAT Sant Antoni de la Miranda. S'aprofitarà aquesta activitat per presentar el nou tram de la Ruta del Ter al seu pas pel nostre municipi. El punt de trobada serà l'Alberg Rural Ruta del Ferro. A l'arribada a la cooperativa s'oferirà a tots els participants un petit refrigeri.

També hi haurà una activitat adreçada als més petits. A les 17 hores, la plaça Major acollirà el taller de relaxació infantil Aprendre a relaxar-se, a càrrec del grup infantil A granel. Tot seguit s'oferirà berenar a tots els assistents. Cal recordar que la celebració d'aquesta jornada de salut és possible gràcies a la col·laboració del Departament de Salut, de DIPSALUT, de l'Hospital de Campdevànol i de l'ABS Ripoll-Sant Joan de les Abadesses.

Mesalut Peu correu

 

Dissabte 25 de maig
V JORNADES MÉSALUT

10 h
Caminant fem salut!
Sortida des de l'Alberg Rural Ruta del Ferro

17 h
Aprendre a relaxar-se, taller de relaxació infantil
Plaça Major

19 h
Conferència "Estrès i salut: Com ens afecta?", amb el Dr. Ernest Torrell i la Dra. Isabel Casas
Ajuntament de Sant Joan – Sala de Plens