TwitterFacebookYoutubeRSS

Un festival de música, circ i altres disciplines, en forma de ruta a peu, amb la natura i l’entorn com a principals protagonistes. El RUMB ens proposa un nou format de festival a través d’una caminada circular d’11 Km, que arrenca a les 10:00 h del matí i que arriba fins a diferents escenaris enmig de la natura. Una combinació de senderisme i cultura amb la música de GUILLEM ROMA, JO JET I MARIA RIBOT, GEMMA HUMET, SERGI ANDRADES, FOSS, el circ de KAMBAHIOTA i la poesia d’ALGUER MIQUEL.

 El Rumb és una caminada/festival que arriba de la mà dels organitzadors del festival (encalma), de la cooperativa i laboratori de cultura transformadora Planeta B, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses i l'entitat organitzadora del Fira Músics. Un format diferent pel qual us recomanem que us llegiu la següent informació:

  • MOLT IMPORTANT! Puc arribar més tard de l'hora d'inici?
    No. El festival té forma de caminada. És imprescindible ser a les 10 h del matí al punt d’inici del Festival (Parc de l’Estació de Sant Joan de les Abadesses) per validar l’entrada i sortir conjuntament.

  • Què he de portar?
    •⁠ ⁠Calçat còmode
    •⁠ ⁠Aigua
    •⁠ ⁠Protecció pel sol; gorra, crema solar, etc.
    •⁠ ⁠El festival oferirà gots reutilitzables, però per fer el Rumb més sostenible us recomanem que si ja teniu algun altre got de qualsevol esdeveniment, el podeu portar de casa.

  • Què inclou l'entrada a la caminada?
    A part de l’accés a la ruta i de poder gaudir de tots els espectacles, en alguns punts del camí el festival oferirà cafè, sucs o refrescs.

  • Hi ha diferents preus segons l'edat?
    Les entrades tenen el mateix preu per a totes les edats. Tot i que els infants més petits de 3 anys poden accedir sense entrada.

  • Com és l'espai del dinar? Puc portar dinar de casa?
    A la pàgina de venda d’entrades del festival podeu comprar el menú que oferirem (també amb opció vegetariana). Si ho preferiu, podeu portar el vostre dinar de casa. IMPORTANT! Per calcular el menjar que oferim i reduir el malbaratament, no serà possible comprar el tiquet de dinar durant el mateix dia del festival. Compreu-lo anticipadament amb l’entrada.

    Dinarem plegats al voltant d’un dels escenaris, en un entorn privilegiat. Us recomanem que porteu algun tipus de tela per estendre a terra, tant pel dinar en format pícnic, com per seure còmodament al voltant dels concerts. Tant a l'espai del dinar com al del vermut trobareu servei de barra i fonts d'aigua.

  • La caminada és per tot el públic?
    El recorregut de la caminada és d’un total d’11 km i d'uns 500 metres de desnivell, guiats per l’organització, en els que ens adaptarem al ritme general de tothom. Creiem que és una caminada per tots els públics, però requereix una mínima condició física.

  • IMPORTANT! Podré pagar amb targeta a les barres?
    Us recomanem que porteu diners en efectiu, ja que és possible que a la barra d’algun dels escenaris no puguem cobrar amb el datàfon per falta de cobertura.

  • Podré comprar el dinar dins del recorregut? No, els tiquets pel dinar s'han de comprar en línia durant els dies previs.

  • He de portar plats i coberts?
    Si has adquirit els tiquets del dinar, el festival et facilitarà plats i coberts compostables.

  • Quina durada té l'esdeveniment?
    L'esdeveniment té una durada de tot el dia, des de les 10:00 h del matí fins al voltant de les 20:00 h.

I sobretot us recordem que la ruta es recorre conjuntament i és imprescindible assistir preparats a les 10:00 h del matí al Parc de l’Estació de Sant Joan de les Abadesses per validar l’entrada i accedir al festival.

Les entrades són limitades i ja estan disponibles a: https://www.ticketic.org/ca/entrades/festival-rumb-1

Els escenaris del Festival Rumb estaran adaptats per “EnBucle” amb la tecnologia del bucle magnètic per a fer-los accessibles auditivament.

Per a totes aquelles persones que vinguin des de lluny i vulguin estar per la zona més dies, us informem que Sant Joan de les Abadesses disposa d’un aparcament adaptat per a furgonetes i autocaravanes.

202406 enrumb peraweb