bool(true) string(1) "2" string(1) "0"
Especialitat en entrepans, gratinats, tapes i amanides.
Especialitat en productes de proximitat. Embotits i carn a la brasa. Esmorzars de forquilla.
Tapes, entrepans, plats combinats, marisc i arrossos.
Especialitat en tapes, amanides, entrepans i planxa.
Situat al Palau de l'Abadia, un dels llocs més emblemàtics de Sant Joan de les Abadesses.
Casa fundada al 1893, que conserva el gust i la tradició de la cuina casolana i típica de muntanya de quatre generacions.
El menjador té una capacitat màxima de 30 comensals, ideal per petits grups.
A l'agrobotiga adjunta s'hi poden adquirir embotits i productes típics de la comarca.
Especialitzat amb:
-Esmorzars de forquilla
-Vermuts
-Menú Diari i festiu
-Dinars Casolans
-Menjar per emportar
Agrobotiga amb productes del Ripollès.
Cuina casolana.
Kebabs, pizzes i menjar ràpid.
Tapes casolanes, especialitat en peix i cloves. Carn a la brasa.
Cuina oberta.
Una combinació d'amor procedent de Buenos Aires i de Catalunya s'han unit per preparar-vos la millor cuina casolana de muntanya, saborosa i feta amb llenya.
Especialitat en cuina catalana i de proximitat.
Cervesa Artesana de Sant Joan de les Abadesses i Ogassa.
Bar de copes.
Especialitat en cuina italiana i pizzes al forn de llenya.
Especialitat en carn a la brasa, esmorzars de forquilla i guisats de l'àvia.